Julklappstips sovrum - Överkast

Exklusiva överkast från Himla

Hur ser egentligen överkastet ut på sängen? Ett överdrag som ska skydda sängen från smuts, men kanske ännu viktigare vara en iögonfallande klädsel i sovrummet. Exklusiva överkast finns det gott om. Min personliga favorit heter Delia och är gjort av ett heminredningsföretag som heter Himla. Himmelska produkter ner det kommer till örngott och överkast! Delia är ett väldigt exklusivt överkast som har en framsida i 100% sidan och en baksida i 100% bomull. Siden ger verkligen en effektfull kontrast till sängen. Sen är det en oerhört mjuk och skön känsla att ligga på överkastet också. Priset är dock en nackdel då det ligger på 5000 kronor för en dubbelsäng. Smakar det så kostar det brukar det sägas.

Hur som helst så är julklappstipset perfekt att ge till den du tycker behöver en uppfräschning av sovrummet. Kanske dags att överraska din sambo med ett lyxigt överkast i jul?

  • Överkastet är inte bara där för att skydda sängen från smuts. Det är fint också och tar en central del av blickfånget i sovrummet.
  • Se till att kolla upp vilka mått det är på sängen så du väljer rätt storlek.
  • Ett ypperligt läge att även skämma bort dig själv med ett nytt och fräscht örngott som en julklapp till dig själv.

Vart handlar du överkast till bästa priset just nu? Jämför butiker och spar pengar!