Erotisk box för par – 4 veckors njutning

Härligt röd design som går i både julens och kärlekens färg. Det är endast en faktor som gör den här boxen för par till en bra erotisk julklapp. De fyra askarna, som ni öppnar när det än önskar, innehåller bland annat vibrerande vuxenleksaker till er båda. En extra krydda i sexlivet eller vad tror du?

En julklapp som har en “30 dagars orgasmgaranti” är produkten som heter Womanizer. Den berör utan att beröra så att säga. Tryckvågor av luft ger en minst sagt annorlunda känsla som tagit världen med storm. Ett julklappstips att kolla närmare på om du letar efter en effektfull erotiska julklapp till flickvän.

Den här njutningsboxen med erotik kan även ses som en sexig adventskalender då ni kan öppna en box varje advent. Om du ger julklappen till första advent eller julafton är givetvis helt och hållet upp till dig att bestämma. Vuxenkalendrar finns det många av så vi rekommenderar start du ser vår kompletta guide till erotiska adventskalendrar för att jämföra olika alternativ.

  • Att satsa på en box med lite av varje är aldrig fel och kanske speciellt inte när det kommer till erotiska vuxenleksaker.
  • Se även övriga julklappar under taggen sex- och kärleksspel hos butiken för fler julklappstips.
  • Tänk på att inslagningen är en stor del på hur väl en julklapp uppfattas.