Erotisk adventskalender med sexigt innehåll

En kategori adventskalendrar som vuxit mest senaste åren är erotiska adventskalendrar. Att överraska sin pojkvän eller flickvän med 24 dagar njutning tillsammans är ett utmärkt att göra den mörka decembermånad betydligt hetare.

Med en växande popularitet på erotiska adventskalendrar så har även utbudet ökat markant. Fjolåret bjöd på cirka tio erotiska valmöjligheter och till advent 2020 så kommer utbudet garanterat öka ännu mera. Är du sugen på att klippa till på en erotisk adventskalender 2020? Höll då koll på den här sidan där vi kommer lägga upp alla erotiska adventskalender som säljs i Sverige.

Den mest klickade adventskalendern med sexleksaker till förra advent var utan tvekan adventskalendern från Sinful. Med en klassisk version som kostade runt 1000 kronor och en dyrare deluxe-version som kostade 1700 kronor så var det lätt att välja den som kändes bäst. Hade ni Sinful klassisk förra året och var nöjda? Då är det ett naturligt steg att uppgradera till den kraftfullare erotiska kalendern till december 2020.

Bästa kalendrarna för maximal njutning 2020

erotisk adventskalender 2020
➯ Ladda flera julklappstips 🎁

Öppna adventskalendern när ni känner

Det är lätt att fundera på vad en erotisk adventskalender kommer betyda. Det är ju inte varje dag ni känner er sugna på erotiska aktiviteter? Därför är det ett bra val att öppna luckorna tillsammans, när ni känner att lust finns. Välj att öppna varje dag, ett par gånger i veckan eller riv upp hela härligheten på en och samma gång. Helt upp till er så att säga. Det går givetvis också utmärkt att spara de erotiska sexleksakerna till ett senare tillfälle.

24 olika leksaker och tillbehör blir en hel drös av produkter. En del av innehållet i er erotiska adventskalender är eventuellt sådant som finns i er ägo sedan tidigare. Om ni har utforskat området runt vuxenlekar det vill säga.

Att få syn på spännande vuxenleksaker

Att upptäcka nya sexleksaker och blotta synen av produkterna kan göra så att er erotiska lust tänds. Därför är erotiska adventskalendrar ett väldigt bra val till alla er som känner att lågan i sovrummet gärna skulle få brinna allt kraftigare och med en mer passionerad låga. Att pigga upp samlivet med upphetsande sexleksaker är helt klart något att prova för er som aldrig gjort det innan.

Tänk på att innehållet i adventskalendern kan användas om och om igen. Se månaden som ett bra tillfälle att utforska nya sensuella upplevelser tillsammans.

Bra värde i de sinnliga adventskalendrarna

Ett stor bidragande faktor till uppsvingen de erotiska adventskalendrarna har fått dess övervärde. Med övervärde menas att värdet på innehållet är betydligt högre än priset på adventskalendern. När det handlar om dessa kärleksfulla adventskalendrar så handlar det ofta om två, tre eller till och med fyra gånger så högt värde, mot vad ni betalar.

Vissa vuxenleksaker är förmodligen sådana som ni aldrig skulle testat annars. Men med er erotisk adventskalender öppnas sinnet för nya känslor.

  • Har ni haft erotisk adventskalender innan så överraska gärna din pojkvän eller flickvän med en ny sort till advent 2020. Utbudet av kalendrar har aldrig varit större än det är i år.

  • Många av de sinnliga adventskalendrarna risker att sälja slut tidigt. Populariteten och efterfrågan har ökat markant för varje år som går, och inget tyder på att den trenden kommer brytas.

  • Var vaksam och lägg på minnet vilka sexleksaker som varit extra bra. Att ge en fortsättning av mer exklusiva produkter som erotiska julklappar inom området kommer garanterat bli uppskattas av henne eller honom.