Bästa kalendrarna för maximal njutning 2022

erotisk adventskalender - adventskalendrar för vuxna 2022

Hitta bra erotikkalender 2022 – För vuxna (18+)

En kategori adventskalendrar som vuxit mest senaste åren är erotiska adventskalendrar. Att överraska sin pojkvän eller flickvän med 24 dagar njutning tillsammans är ett utmärkt att göra den mörka decembermånad betydligt hetare.

Med en växande popularitet på erotiska adventskalendrar så har även utbudet ökat markant. Fjolåret bjöd på cirka tio erotiska valmöjligheter och till advent 2022 så kommer utbudet garanterat öka ännu mera. Är du sugen på att klippa till på en erotisk adventskalender 2022? Höll då koll på den här sidan där vi kommer lägga upp alla erotiska adventskalender som säljs i Sverige.

Den mest klickade adventskalendern med sexleksaker till förra advent var utan tvekan adventskalendern från Sinful. Med en klassisk version som kostade runt 1000 kronor och en dyrare deluxe-version som kostade 1700 kronor så var det lätt att välja den som kändes bäst. Hade ni Sinful klassisk förra året och var nöjda? Då är det ett naturligt steg att uppgradera till den kraftfullare erotiska kalendern till december 2022.

Vuxenkalendrar med erotiska leksaker – Till både henne & honom 2022

Komplett guide till över 10 e-handlare inom erotik

Hitta blixtsnabbt bästa erotiska adventskalender 2022

Största guiden – Till erotiska adventskalendrar 2022

Hitta enkelt och snabbt rätt erotisk kalender till advent 2022. Här nedan ser ni alla erotikkalendrar som vi lyckas hitta runt om på nätet. Sinful, Amorelie, Satisfyer, Orion och Naughty & Nice är några erotiska adventskalendrar som vi håller lite extra varmt om hjärtat. Om det är flera butiker som säljer samma sorts adventskalender så är det alltid smart att jämföra priset mellan butikerna innan köpet.

Vilken erotisk adventskalender väljer ni att förgylla december 2022 med?

2021-11-29T18:26:36+02:00

Naughty & Nice 2021

Naughty and Nice är namnet på den här adventskalendern för vuxna. Ett premiummärke som levererar 24 erotiska dagar till dig och din partner. Slå till på ert exemplar idag.

Till butik
2021-08-22T14:03:19+02:00

Sexig chokladkalender

Kort och gott 24 luckor med mjölkchoklad på minst 41% kakao. En sexig tjej på framsidan är det som gör den här chokladkalendern lite extra bra, eller hur?

Till butik
2021-08-22T14:03:04+02:00

Sexig adventskalender

Klassiska chokladkalender med ett avklätt utseende. Finns som 6 olika tryck och de alla kostar 39 kronor styck och innehåller 75 gram choklad. Vem ger du en sexig adventskalender till?

Till butik

Direkt till e-handlarnas utbud – Av erotiska jul- och adventskalendrar 2022

Till butikens alla erotiska kalendrar
Till butikens alla erotiska kalendrar
Till butikens alla erotiska kalendrar
Till butikens alla erotiska kalendrar
Till butikens alla erotiska kalendrar
Till butikens alla erotiska kalendrar

Öppna erotikadventskalendern – När lusten faller på

Det är lätt att fundera på vad en erotisk adventskalender kommer betyda. Det är ju inte varje dag ni känner er sugna på erotiska aktiviteter? Därför är det ett bra val att öppna luckorna tillsammans, när ni känner att lust finns. Välj att öppna varje dag, ett par gånger i veckan eller riv upp hela härligheten på en och samma gång. Helt upp till er så att säga. Det går givetvis också utmärkt att spara de erotiska sexleksakerna till ett senare tillfälle.

24 olika leksaker och tillbehör blir en hel drös av produkter. En del av innehållet i er erotiska adventskalender är eventuellt sådant som finns i er ägo sedan tidigare. Om ni har utforskat området runt vuxenlekar det vill säga.

Pirrande känsla – Att få syn på vuxenleksaker

Att upptäcka nya sexleksaker och blotta synen av produkterna kan göra så att er erotiska lust tänds. Därför är erotiska adventskalendrar ett väldigt bra val till alla er som känner att lågan i sovrummet gärna skulle få brinna allt kraftigare och med en mer passionerad låga. Att pigga upp samlivet med upphetsande sexleksaker är helt klart något att prova för er som aldrig gjort det innan.

Tänk på att innehållet i adventskalendern kan användas om och om igen. Se månaden som ett bra tillfälle att utforska nya sensuella upplevelser tillsammans.

Se gärna andra bra adventskalendrar för vuxna som är perfekt att ge tillsammans med de erotiska varianterna.

Erotiska adventskalendrar med bra produktvärde

Ett stor bidragande faktor till uppsvingen de erotiska adventskalendrarna har fått dess övervärde. Med övervärde menas att värdet på innehållet är betydligt högre än priset på adventskalendern. När det handlar om dessa kärleksfulla adventskalendrar så handlar det ofta om två, tre eller till och med fyra gånger så högt värde, mot vad ni betalar.

Vissa vuxenleksaker är förmodligen sådana som ni aldrig skulle testat annars. Men med er erotisk adventskalender öppnas sinnet för nya känslor.

Skaffa erotisk adventskalender – Så gör ni

  • Har ni haft erotisk adventskalender innan så överraska gärna din pojkvän eller flickvän med en ny sort till advent 2022. Utbudet av kalendrar har aldrig varit större än det är i år.

  • Många av de sinnliga adventskalendrarna riskerar att sälja slut tidigt. Populariteten och efterfrågan för erotikkalendrar har ökat markant för varje år som går, och inget tyder på att den trenden kommer brytas 2022.

  • Var vaksam och lägg på minnet vilka sexleksaker som varit extra bra. Att ge en fortsättning av mer exklusiva produkter som erotiska julklappar inom området kommer garanterat bli uppskattas av henne eller honom.

Tipsa dina sociala vänner om bra erotiska adventskalendrar 2022.