Vetekuddar - Julklappar som spar el

Julklapp för minskad elförbrukning

Till julen 2022 så är alla julklappar som värmer lite extra mer aktuella än någonsin. Vanliga vintrar så brukar elräkningen ticka upp en hel del. För i år så säger vissa prognoser att räkning verkligen kommer skjuta i höjden. Då är det bra att ge sådant som värmer, likt dessa vackra vetekuddar!

In med julklappen ett par minuter i mikron och njut sedan av värme för en lång tid framöver. Inte nog med att vetekudden värmer gott. Designen gör dessutom att de gärna kan ligga framme. Som en inredningsdekoration.

Ett extra plus är att mjuk och skön satin kommer kännas toppen med huden. En bra julklapp helt enkelt. Unnar du dig en vetekudde själv också?

  • Julklappstips som kommer extra väl till användning i bostäder där temperaturen dragits ner mer än vanligt under vintern.
  • Många designer att välja bland så det är lätt att hitta en vetekudde som känns passa just den personen som ska få din julklapp.
  • Handla i god tid innan julafton eftersom vi tror julklappstipset kommer bli väldigt populärt. Det är många som vill spara in på el.

Upptäck även flera vetekuddar hos: