Värmetofflor - Julklappar
mikrotofflor
sköna tofflor som värms i mikro

Sköna mikrotofflor – Varm & mjuk julklapp till henne

Genom att ge värme till julen så ger du även omtanke att personen ska vara varm och skön. Eftersom ett par mikrotofflor är bland det mysigaste du kan ge till henne så känns detta julklappstips som ett av de bästa. Går inte tofflorna helt in i smaken så har vi även ett annat tips på mikrotofflor från Cozy. Snarlika tofflor för mikron men det är givetvis de små detaljerna som avgör.

Att gå runt på kalla golv är absolut inget att fördra. Därför är mikrotofflorna en omtyckt julklapp hos nästan alla. Det som är lurigt med just dessa mikrotofflor är att storleken passar de som har skostorlek på 37-41. Är det större värmetofflor som behövs så kolla in alla våra andra julklappstips genom taggen lägre ner på sidan.

Vad ger man bäst tillsammans med ett par tofflor till mikron? En filt såklart! Som tur är så kryllar det med tips på bra och mysiga filtar här på sajten. PS: Det är aldrig fel att uppgradera sitt eget hem till vintern heller.

Värm tofflorna i mikron – Max 60 sekunder

Det går snabbt som tusan att få mikrotofflor varma. Efter endast ett fåtal sekunder i mikron så börjar hettan att infinna sig. Enligt e-handlaren så ska du dock aldrig värma mikrotofflorna mer än en minut! Eftersom de är fyllda med lavendel och linfrö så se till så inte mikrotofflorna blir brända. Undvik detta genom att lägga tofflorna i den medföljande hygienpåsen och se till så påsen kan rotera fritt i mikron.

Vart kan mikrotofflor användas? Överallt där det är torrt. Extra bra passar värmetofflorna i soffan eller varför inte i sängen. Julklappen är alltid redo att värma kalla fötter och ett väldigt bra val av julklapp till henne.

Vem överraskar du med ett par fina mikrotofflor denna jul?

  • Sköna tofflor som är en bra julklapp till alla de som har skostorlek mellan 37 och 41.
  • Se även e-handlaren alla andra julklappar för att värma i mikron.
  • Värme och mys är något som garanterat kommer göra kalla vintern till en skönare upplevelse.

Vart finns värmetofflor julklappar till billigast pris just nu?