Lärorika modeller i trä – Julklapp till barn

I och med Covid-19 så har många som suttit isolerade upptäckt hur kul det är att pussla. Försäljningen har skjutit i höjden enligt flera av våra källor och därför bör pussel vara en ny-gammal julklappsfavorit till den stundande julen. Julklappen har givetvis lagt stort fokus på att samla ihop de bästa pusslen att ge i julklapp. Trämodellerna som är baserade på Leonard da Vincis ritningar hör helt klart till de bättre valen av pussel. Här möter dåtids kunskaper nutidens självklarheter.

Beroende på vilken modell som väljs så rekommenderas de till olika åldersgrupper. Den som anses vara lättast är stridsvagn från 8 år. Svårast pussel bland detta julklappstips är katapulten som har en rekommenderad ålder på hela 14 år. Ge en utmanande julklapp till barn och med föräldrarnas hjälp så går det givetvis att tumma en del på rekommendationerna.

I skrivande stund är det kampanj där ni kan välja 3 och betala för två. Kanske läge att skaffa framtida julklappar och presenter redan idag?

  • Lärorika pussel som andas dåtid eftersom trämodellerna är baserade på ritningar från den store Leonard da Vinci.
  • Pussel är roliga julklappar för både barn och vuxna. Se gärna alla våra andra julklappstips inom området innan ni väljer.
  • E-handlaren har oerhört många coola julklappar så det är läge att göra ett stort inköp.