Personifiera ert egna pussel

Så äntligen går det att beställa riktigt stora pussel där ni själva väljer foto. Upp till 1000 bitar är det största pusslet på! Känns så många pusselbitar för stort så går det även att välja på 120, 315 eller 500 bitar. Detta julklappstips är extremt populärt och kommer roa vem som än får julklappen i många timmar framöver. Speciellt om ni går på det allra största.

Välj ett roligt, fint eller oväntat foto från året som gått. Givetvis går det även utmärkt att välja gamla familjebilder eller vilka sorts bilder ni kan tänka er. Ett tips är att tänka utanför boxen och de foton som finns i mobilen. Killen som håller på HV71 i hockeyn kanske skulle bli glad av att lägga ett pussel på klubbmärket?

Pussel i julklapp är omtyckt av både stora och små. Är detta fotopussel till ett litet barn så kanske det är idé att gå ner något i antalet pusselbitar. Flera julklappstips på pussel finner ni på vår samlingssida på roliga, utmanade och fina pussel.

  • Beställ era fotopussel i god tid då leveranstiden är ungefär 4 dagar.
  • Fundera om det kan vara en bra idé att klippa till på flera julklappar från denna populära e-handlare på en och samma gång.
  • Se gärna alla våra tips på personliga julklappar genom att välja taggen nedan.