Projektbeskrivning

Timglas för design och funktion

Julklappstips på timglasEtt snyggt av avkopplande sätt att ta tiden på är med ett timglas. En produkt som i vilket fall jag har börjat glömma bort det ens existerar. Att se sanden sippra ner i en jämn ström är avslappnade att kolla på.

Så varför och till vem ska du ge ett timglas i julklapp? Tänk inte på funktionen och låt timglaset istället bli en detalj i inredningen. Vår rekommendation är därför att satsa på en snygg produkt framför hur många minuter sanden rinner. Det är förmodligen väldigt sällan, om än någonsin, man faktiskt tar tiden med ett timglas.

Önskar du ge en julklapp för att hålla koll på tiden? En väckarklocka är också en produkt som många av oss har bytt ut mot mobiltelefonen. Visst är det snyggt att ha en väckarklocka ståendes på nattduksbordet?

Timglas är ett roligt sätt att mäta tiden på vid tandborstning, träning och städning för att ta några exempel. Vänd på sanden och håll igång med att göra armhävningar och situps i 15 minuter och när sanden runnit klart är träningspasset klart.

  • Timglas är ett anrikt sätt att mäta tiden på som i dessa dagar mest används som inredningsdetaljer.
  • Ett roligt val av julklapp att ge till barnet som till exempel ska borsta tänderna i 3 minuter varje morgon och kväll.
  • Tänk till vad du tror timglaset ska användas till och välj en produkt efter det.
Skaffa julklappen här (åhléns)