Väckarklocka - Julklappstips 2022

Julklapp till morgontrött

Visst kan det vara svårt att ta sig ur sängen ibland? Att höra det tjatiga larmet från mobiltelefonen innebär att det är dags att starta dagen. Just väckarklockor har fått stå lite i skymundan nu när alla mobiler har så att alarm enkelt kan sättas. Men varför ska du då ge bort en väckarklocka i julklapp? Eftersom de är en del av inredningen i sovrummet, och många gånger är ursnygga!

Att enkelt kunna ta sig en titt på vad klockan är utan att fingra på mobilen kan vara avslappnande. Att se nya sms, mejl och missade samtal när det är några timmar kvar på natten kan vara väldigt stressande. Risken är att sömnen inte blir så bra som den egentligen skulle vara, och behöver vara för att du ska bli ordentligt utvilad.

Som sagt är det en rad fördelar med den här julklappen. Perfekt att ge till barn eller barnbarn i julklapp som en liten pik att de sover lite väl länge på morgonen.

Fler julklappstips till sovrummet är till exempel att ge ett mysigt örngott med personlig text. Här finner du alla tips på örngott vi tycker passar bra som julklapp.

  • Väckarklockor är så mycket mer än endast ett alarm som väcker oss på morgonen.
  • Överraskande julklapp som passar att ge till såväl unga som gamla.
  • Satsa på en design som du känner går hem hos personen som ska få julklappen.