Te julklapp från English Tea Shop

Letar du efter en billig julklapp som både värmer och smakar gott? Då är det en av lådorna från English Tea Shop du ska satsa på! Varje låda innehåller totalt 36 påsar som är fördelade på 6 handplockade smaker. Ett julklappstips som kommer bli oerhört uppskattat hos alla som gillar te.

På tal om te så är just te som ligger i några av de populäraste adventskalendrarna. Att varje dag i advent få uppleva ett gott te låter väl inte alls fel?

Se vilka te-adventskalendrar som är bäst i år >

Telådorna finns i tre olika inriktningar som är: The Ultimate Tea Collection, Your Wellness och Super Goodness Collection. Vilken tror du kommer gillas mest av allt? Att dricka sitt te hur en ny mugg kommer säkert få drycken att smaka ännu bättre. Som tur är har vi mängder av julklappstips på roliga, personliga och fina muggar så kolla gärna in dem alla.

Te och mys går även de hand i hand. För att mysa på bästa sätt så behövs en skön filt. Vi har samlat ihop några av de skönaste filtarna med eller utan ärmar >

OBS: Vet du att denna producent har en väldigt omtyckt tekalender? Kolla in adventskalender med te från English Tea Shop.

  • Låda fylld med te från populära English Tea Shop är en bra julklapp strax under 200 kr.
  • Gör sig allra bäst tillsammans med en fin mugg.
  • Adventskalender med te är förmodligen några av de mest eftertraktade kalendrarna.