Värmande te i adventskalendern 2021

Adventskalender med te är en kalender för alla. Eftersom det är få av oss som tackar nej till en kopp värmande te en kall dag i december så passar en fin tekalender utmärkt att unna sig själv, eller ge bort till den som förtjänat en adventsgåva. Eftersom vädret och mörkret kan vara skiftande denna månad så är det rätt att satsa på kalendrar som värmer lite extra.

Antal tekalendrar ökar för varje år som går. Det finns en hel del att välja på! Det går att hitta billig tekalender från runt en femtiolapp. De mer exklusiva utgåvorna av adventskalendrar med te brukar ha en prisklass på mellan 200-300 kronor. Då även de dyraste kalendrarna är relativt billiga, om vi jämför med andra kalendrar, så blir rekommendationen att satsa på de i övre prisklass.

Fundera om ni helst önskar en tekalender med te i lösvikt eller om tepåsar är det som föredras. Väljer ni den förstnämnda så kan en fin tesil, som tidig julklapp, vara ett passande komplement att ge tillsammans med ditt val av kalender.

GUIDE TILL 2021 ÅRS TEKALENDRAR

POPULÄRASTE VARIANTERNA MED TE

Vilken tekalender skaffar du?

Tekalender
2021-10-26T14:36:59+02:00

Kahls tekalender

Te från Kahls andas kvalité och här har ni en tekalender som känns väldigt prisvärd med sitt pris på 265 kronor. Varje påse räcker till 2 koppar normalstarkt te.

Till butik
2021-10-12T19:59:51+02:00

Sonnentor tekalender

Den absolut billigaste tekalendern 2021 kommer från Sonnentor och bjuder på gott ekologiskt te. Fin som dekoration på matbordet eller bänken. Perfekt att ge alla du känner.

Billigaste tekalender 2021!

Till butik
2021-10-07T12:37:58+02:00

NUTE tekalender 2021

Kanske en av dom snyggaste tekalendrarna i år? Tepåsarna ligger i små lådor och adventskalendern ställs med fördel framme på köksbänken. Hur många exemplar slår du till på?

Till butik
2021-09-06T11:50:56+02:00

Pukka tekalender

Billig tekalender som bjuder på 24 stycken ekologiska tepåsar med diverse smaker. Lägg cirka 150 pix på kalendern och överraska någon du gillar till advent.

Till butik

Tipsa dina vänner om alla olika tekalendrar som finns att välja på till advent 2021.

Vanliga sorter av tekalender

Eftersom några av tekalendrarna återkommer år efter år så har vi fått några favoriter. Här är en lista på några av de mest klassiska adventskalendrarna med te.

  • Tekalendern från Lizete Andersson och Sofie Thunman

En av de absolut första kalendrar med te och förmodligen den som är allra populärast till advent 2021. Förutom 24 ekologiska teer snyggt förpackade i en låda så följer även en bok som beskriver de olika luckorna med. Ett bra val av tekalender 2021 helt enkelt.

  • Kahls tekalender

Ett billigare alternativ till ovanstående adventskalender. Perfekt att ge bort till föräldrar, syskon eller vänner tro? Även fast priset är lägre så behöver den inte vara ett sämre alternativ av tekalender.

  • English Tea Shop adventskalender

Här går vi ner ytterligare några tior i pris och hamnar strax under 200 kronor. En fyrkantig box med 24 små boxar med tepåsar som kommer från English Tea Shop brukar vara hett eftertraktat när det handlar om adventskalendrar med te. Finns två olika versioner, vit och röd.

  • NUTE adventskalender med te

Den dyraste tekalendern kommer från NUTE. Där är kalendern designad som en byrå där varje låda levererar högkvalitativt te för alla finsmakare.

Överraska familj och vänner

Varför är tekalendrar de populäraste valet när det handlar om att ge bort en adventskalender? Eftersom de säljs till ett överkomligt pris och utstrålar omtanke och värme. Till skillnad från kaffe så dricker de flesta av oss te. Även fast det inte är någon typisk tedrickare som ska få tekalendern så kommer kalendern med allra största sannolikhet att uppskattas i vilket fall. Det är ett säkert val att ge bort en tekalender så att säga.

Ge mamma en bra start på dagarna i december eller låt pappa varva ner dagen med en nya god tesort. Te är drycken som passar oavsett tid på dagen.

Vilken tekalender väljer ni 2021?