Populär erotisk julkalender med sexleksaker – Från Sinful 2023

Undrar du varför du ska skaffa Sinful adventskalender 2023? Här på sidan ska vi berätta varför den erotiska julkalendern från Sinful är så populär!

Det finns vissa adventskalendrar som sticker ut aning mer från mängden än övriga. Den erotiska adventskalendern från Sinful är helt klart en sådan! Värsting-varianten som har produkter till ett värde av 5600 kronor så finns det med andra ord sexleksaker och tillbehör för i snitt cirka 230 kronor, bakom varje lucka.

Är det en erotisk kalender till pojkvännen eller flickvännen du letar efter? Då skulle vi vilja påstå att du inte kan skaffa en mer nervkittlande adventskalender är denna. Förra årets kunder som köpte kalendern är minst sagt nöjda. 96% av dem skulle rekommendera den till sina vänner. Här har butiken alltså tagit fram en riktigt vinnare inom området och det generösa priset kontra värdet har gjort Sinfuls julkalender till det givna förstavalet hos så många. Oavsett om ni haft denna tidigare eller ej så kommer ni förhoppningsvis bli lika glada.

Produktvärdet i de erotiska kalendrarna

Gör advent till den hetaste någonsin genom att slå till på deluxe-kalendern. Känns de 1695 kronor för mycket i plånboken så har de även en billigare variant som kostar 995 kronor och har ett produktvärde på cirka 3400 kronor.

Klassiska VS Deluxé

Den klassiska varianten har ett produktvärde på 3400 kronor och passar bra till nybörjare inom området. Är ni sugna på att prova en het adventskalender med vuxenleksaker men inte har någon erfarenhet av vuxenleksaker sedan tidigare så passar det utmärkt att välja denna.

Är ni istället erfarna så skulle vi rekommendera den lyxigare varianten som heter Sinful deluxe julkalender. Den här kalendern är ett ypperligt val för er som provade deras klassiska kalender förra året och vill ta det hela ett steg längre.

Produkter vi kan finna i den erotiska kalendern

Det är som sagt ett bra produktvärde på vuxenleksakerna i kalendern från Sinful. Vad tycks om en mini-vibrator för g-punkten, handbojor som sitter mjukt och skönt runt handleden eller fjäderkittlare för att lätt beröra din partners erotiska zoner?

Kvalité och spänning är två ord som beskriver dessa kalendrar på ett bra sätt.

Ett stort plus

Tycker vi att handboken som följer med kalendrarna är. Den är gjord som en adventskalender i sig då ni öppnar dagens lucka och kan läsa nyttig information om vuxenleksaken samt tips på hur den kan användas på bästa sätt. Allt känns väldigt påkostat och lyxigt så chanserna att ni kommer bli väldigt nöjda är överhängande.

OBS: Missa inte alla andra heta valmöjligheter av erotiska adventskalendrar 2023 för att jämföra innan ett slutgiltigt beslut fattas.

  • Ett klockrent val av erotisk adventskalender till din pojkvän eller flickvän som vi skulle vilja påstå är det absolut bästa inom området.
  • Sålde slut snabbt i fjol så ska ni vara säkra på att få ett exemplar av Sinful erotisk adventskalender gäller det att agera på direkten.
  • Passa på att köpa erotiska julklappar samtidigt. Kolla in våra tips genom att klicka på taggen här nedanför.

E-handlaren har även en billigare erotisk adventskalender 2023;