Projektbeskrivning

Erotiska överraskningar – Advent med Womanizer

Låt advent gå i erotikens tecken och njut tillsammans med Womanizer. Med ett värde som överstiger kalenderpriset dubbelt upp så kommer många heta överraskningar följa de 24 dagarna fram till julafton. För att inte avslöja för mycket så kommer i vilket fall en av luckorna luckorna i Womanizer adventskalender 2021 att innehålla deras flaggskeppsprodukt, lufttrycksleksaken. Med hjälp av lufttryckvågor kan kvinnan njuta som aldrig förr! Garanterat en höjdare, speciellt för er som aldrig testat förut.

Designen på den erotiska adventskalendern är väldigt iögonfallande, likt de flesta inom kategorin. Adventskalendrar med vuxenleksaker har aldrig varit mer populärt och till advent 2021 finns det ett oerhört stort utbud. Se gärna vår stor guide till alla erotiska kalendrar för att avgöra vilken ni ska välja.

Eftersom det följer med en broschyr är det lätt att ta reda på hur sexleksakerna och övriga innehåll ska användas. Apoteksartiklar samt underkläder är lite av vad det övriga sortimentet består av i Womanizer julkalender.

  • Kvalitativ erotiska adventskalender från så många kvinnornas favoritmärke Womanizer.
  • Bra produktvärde där innehållet översticker kalenderpriset med över 100 procent.
  • Optimala valet av kalender för att den stundande advent ska bli den mest erotiska hittills.

Vart finns Womanizer julkalender till bäst pris just nu?

Skaffa adventskalendern här (coolstuff)
Skaffa adventskaledndern här (Joyland)