lyxig julklapp - Marvis tandkräm - Julklappstips 100 kr

Lyxig tandkräm från Marvis

Men vad tusen tandkräm i julklapp? Ja om den är lite mer exklusiv än den du köper på ICA så. Marvis är ett italienskt tandkrämsmärke som verkligen sätter guldkant på tandborstningen. Speciella smaker som: Aquatic Mint, Amarelli Licorice och Jasmin Mint kommer bjuda på en fräschhet som få andra tandkrämer kommer upp till. Den krämiga konsistensen och snygga förpackningarna andas exklusivitet.

Känner du inte att du kan bestämma en smak? Slå till på en box som innehåller en av varje. En perfekt introduktion till Marvis fantastisk värld. Ett julklappstips som rekommenderas starkt till alla de som endast vill använda den lyxigaste tandkrämen på marknaden.

Visst är strax över 100 kronor dyrt för en tandkräm. Vad vi behöver ha i tanke är att det är nästan en upplevelse att borsta tänderna med Marvis då smaker är så exotiska och fräscha. Har du 100 kr att lägga på din julklapp? Besök sidan där vi samlar alla julklappstips 100 kr för att enkelt hitta rätt julklappar.

  • Att borsta tänderna på julaftonskvällen kommer bjuda på en fräschhet av sällan skådat slag.
  • Butiken Gents har väldigt många fina julklappar till framförallt män. Klicka på taggen nedan för att se alla tips vi valt ut därifrån.
  • Presentförpackningar som har ett urval av flera olika sorter är en bra start för att lära känna varumärket.