Golfbollar som lyser på golfbanan

Lysande golfbollarLåt oss presentera ett lysande julklappstips till alla golfare, lysande golfbollar! Snacka om en smart innovation och problemet att mörkret lägger sig över golfbana är ett minne blott. Javisst kan det bli svårt att se hålet men bollen lyser upp fint, även ute i ruffen.

Så hur fungerar dessa golfbollar då? Vid tillslaget så aktiveras golfbollens LED-diod och lyser sen i 8 minuter från träffen. Denna 8-minuters intervall upprepas så fort ett nytt slag slås. Som till exempel en putt.

Julklappen kommer som ett 3-pack och varje golfboll har olika färg när de lyser så ni lätt kan hålla rätt på vems bollen är. Färgerna är: Blå, röd och grön.

Golf är en populär sport och dessa lysande golfbollar är förmodligen många av golfarnas önskejulklapp. Tänk att kunna spela i skymningen och till och med mitt i natten. Ett annorlunda sätt som kommer sätta en ny nyans på spelet.

Ett annat julklappstips att ge till golffantasten är setet för toalettgolf. Ett roligt sätt att vässa puttarna på, hemma i badrummet. Dessa praktiska prylar kommer impa rejält på alla golfälskare där ute.

  • Oerhört smarta och kvalitativa golfbollar som lyser 8 minuter från tillslaget.
  • Ett givet val av julklapp att ge till personen som älskar att spela golf. Även sent på kvällarna.
  • Lysande golfbollar säljs som 3-pack och alla bollar lyser i olika färger så ni lätt kan hålla rätt på vem som är vem.

Lysande golfbollar finns även hos;