Bli bjuden på en varmrätt för 250 kronor

Det räcker att visa upp boken så är en varmrätt som är värde 250 betald och klar. Kan en bok för 395 kronor verkligen vara så bra? Vad är hållhaken undrar du? Det är att de minst behöver vara ett sällskap av två personer. Med dryck, förrätt och efterrätt så kan det trots allt bli en bra affär för restaurangen. Och helt klart även för den som äger EAT Sweden boken.

Smart idé som passar utmärkt att ge i julklapp till alla som älskar att gå ut på restaurang och äta. Önskar du ge bort en hel middag som är helt betald istället? Då är värdebeviset som kallas Sveriges bästa bord någonting att ta en närmare titt på.

Tänk på att EAT Sweden böckerna endast gäller i Stockholm, Göteborg eller Malmö. I Stockholm finns en vegetarisk variant. OBS: Se till att välja rätt bok för den staden måltiderna kommer avnjutas.

Är du på jakt efter julklapp till anställda i någon av städerna? Då är restaurangen-boken som gjort att välja! Priset på 395 kronor kvalar dessutom gott och väl in för vad skatteverket har beslutat att en julklapp till anställda får kosta. Klipp till på ett gäng böcker och julklapparna är klart för i år. Låter väl som en enkelt och ypperligt val att ge dina anställda va?

  • Boken EAT Sweden ger en fri varmrätt värd 250 kronor när restaurangen besöks av ett sällskap av minst två personer.
  • Oerhört smart idé som både partner tjänar på.
  • Det är aldrig fel att unna sig själv en EAT Sweden om du ofta brukar gå på restaurang.