Utsökt middag på lyxrestaurang

Ibland är det skönt att släppa alla bestyr med till exempel vad som ska lagas till middag. Att slå sig ner på en fin restaurang är fint. Och än finare kan det tyckas vara att besöka några av Sveriges bästa bord! Ni som har besökt Kung Carls Bakficka i Stockholm eller Swea Wine & Dine i Göteborg vet vilken klass på maten som kan förväntas där.

Du som söker efter en lyxig julklapp till par för runt 1000 kronor har precis hitta den, eller hur?

Väljer du den här julklappen så får någon nära tillsammans med en vän (du?) välja fritt bland en rad restauranger som alla rankas till Sveriges toppskikt. Priset på 995 kronor kan tyckas billigt men såklart (tyvärr) så ingår inte drycken då. Ett julklappstips som passar att ge till din son eller dotter med sin respektive partner. Eller till den personen som kommer ut på restaurang alldeles för sällan.

Tilltalar det här med lyxiga julklappar? Ett av våra bästa julklappstips till henne en lyxbehandling >

  • Värdebeviset gäller i skrivande stund på 21 olika restauranger där många av dem finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.
  • Överraska din älskling med ett värdebevis så kan ni boka in en dag som passar gemensamt sen.
  • Spinn vidare på julklappstipset och låt lyxrestaurangen vara en del i en större dag som en weekendresa till någon av våra storstäder.