Tile Bluetooth tracker – Smart julklapp

Det optimala julklappstipset till den som ofta glömmer vart prylarna tagit vägen! Det kan vara en väska, nyckelknippan eller något helt annat. Fäst en Tile Pro Bluetooth-tracker så hittas allt inom en räckvidd upp till 120 meter. Ett starkt ljud på 113 dB gör att de där extra minuterna som inte behöver läggas på att springa runt och leta gör att personen kommer i tid till bussen, tåget, lektionen eller vad det nu kan tänkas vara.

Bluetooth trackers överlag har blivit väldigt omtyckta och är en bra julklapp att överraska med. Alla har säkert önskat någon gång att de kan hitta sina borttappade grejer på ett kick. Känner du igen dig?

Varje tracker väger endast 12,8 gram så de kommer knappt märkas på till exempel nyckelknippan. Kanske kan just en nyckelring vara en fin julklapp att ge tillsammans med en tracker? Välj en där du kan få en graverad text för en personliga känsla på julklappen.

Det som skiljer Pro Tile mot exempelvis Tile Mate är dess räckvidd. Visst är Pro bluetooth-tracker den dyraste men 120 meter istället för 60 meter (som Mate har) kan vissa sig bli väldigt värdefullt. Och du vill väl ge det bästa i julklapp? Se de olika varianterna av Bluetooth trackers hos butiken som säljer då de har en rad olika alternativ.

  • Tile Pro Bluetooth-tracker är den kraftigaste och bästa varianten av flera från Tile.
  • Bra julklapp till personen som är glömsk och ofta glömmer vart hans eller hennes prylar har tagit vägen.
  • Sälj i 1-pack, 2-pack eller 4-pack. Ett tips är att slå till på 4-packet och dela upp trackers på flera julklappar.

Se även ett bra utbud av nyckelfinnare hos;