Stämningsfulla tomtar som förgyller julen

Att tomtar är den starkaste symbolen för julen är inte alls konstigt. Vi är många som fullständigt älskar alla dessa roliga, stora och små tomtar som är gjorda i keramik och diverse andra material. En god jul tomte är något som kommer bidra till att högtiden blir maximerad med julkänsla!

Jultomtar för dekoration finns i så många utföranden. Handgjorda tomtar ses som de mest exklusiva tomtarna och prislappen kan uppgå till tusentals kronor. Är du personen vill ha så många olika tomtar som möjligt? Eftersom sidan är fylld med förslag på fina tomtar så kanske någon av dessa blir din nya favorittomte när det är dags att julpynta i år.

Välkomna in till en guide för att hitta dina bästa och finaste prydnadstomtar som finns att skaffa online.

Var guiden till tomtar till belåtenhet? Dela den gärna med dina vänner!

Sätt färg på julen med fina jultomtar

Så då var det äntligen snart jul igen, och ingen jul utan en jultomte. Förutom att tomtefar kommer och delar ut julklappar på julafton så förgyller han och alla andra tomtar hela december med sin närvaro. Genom att sätta upp några väl utvalda tomtar i sitt hem så kommer ni genast att få den underbara känslan av att jul börjar infinna sig.

Redan så tidigt som i oktober går det att se tomtar i butiker som ICA Maxi, EKO, Rusta, Jysk med flera. Oavsett om du föredrar vita, röda, gröna tomtar som sitter eller står så är chanserna att hitta just din favorit höga. För tidigt enligt vissa, medans andra känner att ju tidigare tomtarna kommer fram desto bättre!

En sak som alla kan hålla med om är att när vi börjar få syn på tomtar så vankas det jul.

Sidan uppdaterades 11 mars 2020