Appstyrd massageapparat för vaderna

Alla har vi haft den där känslan när vaderna känns som förstenade. Vanligtvis efter en lång promenad eller efter en extra tilltagen joggingtur. För att inte nämna alla som åker Vasaloppen, springer Lidingöloppet eller något annat av Sveriges tusentals lopp. Är du på jakt efter julklapp till personen som älskar alla sorters lopp? Och brukar ha väldigt ont i vaderna ett par efteråt? Den här apparaten som ger underbar vadmassage kommer förmodligen bli den absolut bästa julklappen någonsin!

Så vad kan den här sköna massagemaskin göra för vaderna då? 12 roterande massagehuvuden tillsammans med 3 olika temperaturlägen är en start. Lägg till funktionen som kallas TENS under fötterna. Det innebär förbättrad blodcirkulation och lindrad muskelvärk med elektrisk nervstimulering. Som du märket är julklappen rätt så komplett när det kommer till att mjuka upp ett par vader.

Perfekt julklapp till familjen där många tränar, mycket och hårt. Även ett bra som julklapp till skidåkaren eller vilket sport som helst där vaderna blir hårt prövade.

  • Maskinen med vadmassage är något som vi tycker hör hemma hos alla som tränar hårt och seriöst.
  • Julklappar som ger massage är oerhört populära och några av våra bästa julklappstips. Klicka på taggen för att se alla tips.
  • Julklappen kan fällas ihop för en smidigare förvaring och totalvikten är 11 kilo.