Julklappstips pennor

Fin graverad penna – Personlig julklappar till företagare

Att skaffa en kvalitetspenna med en väl uttänkt graverad text är en minnesjulklapp som är långt mycket mer än endast en penna. Parker är ett välkänt varumärke som är känt för just hög kvalité på sina pennor. En penna kan vara något som hänger med genom livet vilket gör att julklappstipset passar att ge till såväl unga som gamla. Välj ett par visdomsord eller mottagarens namn snart kan en helt unik penna vara på väg hem till brevlådan.

Passar extra bra att ge till personen som studerar eller skriver mycket på jobbet. För att inte tala om alla chefer och VD:s som gjort ett bra jobb. Också uppskattat att överraska sina anställda med då några av modellerna på Parker pennorna kostar under skatteverkets gräns för vad en julklapp till anställd får kosta. “Bra jobbat 2019” är ett enkelt val av gravyr på pennan, men ack så uppskattat och motiverande för att fortsätta göra ett bra jobb kommande år.

Prisintervallet på totalt 9 olika pennor ligger mellan 330-2965 kronor.

  • Julklappen som kommer sparar och hänga med genom hela livet då bläcket kan fyllas på vid behov.
  • Graverad penna är ett julklappstips som är utmärkt att ge till direktören eller som julgåva till anställda för väl utfört jobb.
  • Pennorna levereras i en presentask så det är bara att sätta på julpapper och ett fint julsnöre och så är produkten redo att ges bort.