Skönhetskalender från Maybelline New York

Mabelline adventskalender 2019Maybelline är ett märke som varit ett omtyckt sminkmärke i över hundra år. Med ett namn som klingar franskt är det tro att det startades i Frankrike. Det stämmer dock inte riktigt då den unga entreprenör på 19 år var från Chicago. Själva namnet Maybelline är efter sin systers namn Mabel som applicerade vaseline och kolstoft som mascara, och där och då kommer namnet upp i huvudet.

Maybelline adventskalender 2019 består av 24 fantastiska skönhetsgåvor från detta världsledande sminkmärke. Det blir med andra ord inga problem att variera utseendet under hela december.

Kalenderpriset ligger på runt 850 kronor och produktvärdet är satt till 2100 kronor. Ett bra tillfälle att upptäcka många olika läppstift med mera från Maybelline.

En stor del av märkets framgång är kombinationen av kvalitetsprodukter och ett starkt fokus på marknadsföring. Grundaren hade tydligen sagt till sin systerdotter att han vill bli ihågkommen som reklamkungen. Vilket vittnar om många och välgjorda reklamer. Bland annat var de föregångare till de, numera så populära, före och efter bilderna.

Känns du inte för att lägga ut så mycket på en sminkkalender? Kolla in den billigare varianten av sminkkalender.

  • En av de populära sminkkalendrar är helt klart den från Maybelline New York.
  • Ett bra val av adventskalender att ge till tjejerna som gillar att variera sitt sminkande mycket.
  • Se även våra och butikens andra tips på kalendrar.