Annorlunda madrass – Med 495 magnetfält

Innan vi surfade på den här magnetmadrassen så visste vi inte ens att det fanns en sådan. Hör och häpna, det finns och den heter Velloflex Original magnetmadrass! Julklappen sägs lindra stelhet, smärta och så vidare. Vilka vetenskapliga studier som backar upp påståendena vet vi inte, men visst låter madrassen intressant?

Julklappen har en sval sida och en varmare sida. Inte nog med att magnetmadrassen är mjuk och skön så innehåller den givetvis en massa magneter. Allt som allt ger 11 magnetband produkten 495 magnetfält. Kan det vara en bra julklapp till den som har svårt att sova tro?

Velloflex magnetmadrass finns i tre storlekar: 90 x 200 cm, 120 x 200 cm samt 180 x 200 cm.

När vi trots allt är inne på magneter så vill vi passa på att tipsa om knivsetet med magnetiskt knivblock. Då julklappen går att göra personifierad med gravyr känns den som ett väldigt fint val att ge den som behöver lite förnyelse i köket.

  • Spännande madrass som är fylld med magneter som tillsammans ger väldigt många magnetfält.
  • Julklappstips som säkert uppskattas av den som sover dåligt eller behöver prova nya vägar att bota sin smärta.
  • Se gärna andra tips på julklappar som är utvalda för sovrummet.

Julklappen Velloflex Original magnetmadrass finns även hos;

Velloflex magnetkudde - Bästa kudden

Börja mindre eller komplettera upp – Velloflex magnetkudde

Känns ett magnettäcke lite väl dyrt och obeprövat? Då kanske det är bättre att ge bort en magnetkudde i julklapp. Även den är från Velloflex och har standardmåtten 50 x 60 cm. Kudden har 2 stycken magnetband som är 30 cm långa insydda. Överdraget är i bomull.

Att ge bort kuddar i julklapp är inte alls tokigt. Se gärna sidan där vi samlat alla julklappstips på kuddar >