Koll på resväskan med Luggage Leash GPS tracker

Luggage Leash GPSFörsta av allt lite skrämmande statistik. Varje år så tappas runt 26 miljoner resväskor bort. Har du eller någon du känner blivit drabbad? Oavsett vad som är Luggage Leash GPS en julklapp till alla som brukar resa! Den lilla GPS-pucken som endast väger 10 gram gör att den som parkopplat GPS signalen med sin smartphone kan se var resväskan (eller något annat) befinner sig i världen.

Denna GPS tracker är en oerhört nödvändig julklapp som kan vara skillnaden på om väskan återfinns eller ej, om den råkar komma bort. Att lita på flygbolagen att de “har koll” är någon många tar för givet. Ibland visar det sig dock inte stämma och väskor kan helt plötsligt vara puts väck och ingen vet någonting vart den kan befinna sig. Okej nu målar vi upp en mörk bild, oftast går det ju hur bra som helst att få sin resväska. De få gånger det blir strul är de gånger som julklappen Luggage Leash GPS kommer visa sig vara guld värd.

Givetvis så behöver det inte vara en resväska som den här GPS-signalen har koll på. Bör väl även fungera i ett barns ryggsäck eller på hundens halsband?

Luggage Leash är något vi tycker att alla ska ha, och således en utmärkt julklapp som visar på omtänksamhet och säkerhet.

Kanske extra aktuellt julklappstips om du även tänk ge bort en ny resväska i julklapp. Passar även utmärkt att ge tillsammans med en lyxig väska från till exempel Michael Kors.

  • Lampa som hjälper till att slappna av så man till slut somnar snabbare än annars.
  • Julklappstips som känns aktuellt att ge till kvinnan eller mannen som lever ett stressigt liv och har svårt för att koppla av.
  • Liten julklapp till måtten som är 11,7 x 11,6 x 4,6 cm. Perfekt att ha liggandes på nattduksbordet.