Billig romantisk julklapp – Kärlekspiller

När det kommer till partner så är det romantiska julklappar som gäller. Kärlekspiller kan du göra hur romantisk du vill, det är du som skriver meddelandena! Bra att välja om det finns romantiska budskap som beskrivs enklast i text. Kärlekspiller passar ypperligt att ge tillsammans med andra kärleksjulklappar. En toppsäljare till julen är rosen som är förgylld i guld. Bra kombination av två julklappstips som verkligen har en hög kärleksnivå.

Burken med kärlekspiller väger 120 gram och innehåller totalt 90 piller. Alla kapslar går att öppna och inuti kärlekspillren ligger det tomma lappar. Här finns det alltså stora möjligheter att ge din älskade pojkvän eller flickvän bra med kredd för de positiva egenskaperna. Om antalet kärlekspiller känns många så behöver ni ju givetvis inte använda alla 90 stycken.

Eftersom julklappen endast kostar strax under 100 kr så känns burken med romantiska piller som en bra boost till dina andra julklappar. Tänk på att det är de små och billiga julklapparna som många gånger kan göra helheten komplett. Här är det tidskrävande att skriva alla lappar, men vilken fin, och billig, romantisk julklapp som skaffats.

  • Underbar julklapp som håller en hög nivå av romantik som blir er för under 100 kr.
  • Kombinera med fördel kärlekspiller med andra romantiska julklappar.
  • Klipp till på burken i god tid innan jul då det kräver sin tid att skriva alla 90 kärlekspiller.