Julklappstips till de som är gravida

Surfar du runt efter en bra julklapp till gravid? Det finns både julklappar som underlättar för den som är gravid, och sådant som gör tiden direkt efter graviditeten skönare. En maggördel (som bilden visade) är en produkt som är designad för att stödja magen och midjepartiet efter en förlossning. Vissa av maggördlarna kan även ge stöd under amningen.

Andra julklappstips är ett gravidsmycke. Inuti gravidbolan finns en liten xylofon som har en boll som “dansar” runt när kvinnan rör sig. Barnet kan från den 20:e graviditetsveckan höra ljudet. Efter födseln finns möjlighet att barnet känner igen ljudet och blir lugnare av det. Ett snyggt smycke, oavsett om det har den effekt som sägs eller ej.

När det kommer till julklappstips till gravid så har butiken många passande produkter. Gravidkläder, gravidkuddar, hälsokost och mycket mer. Klicka in så är chanserna att finna julklappar stora.

Se även avtrycket i gips på gravidmagen samt fyll-i-boken på barnets första år. Två bra julklappar till gravid som säkert kommer gå hem hos henne!

  • Produkter som underlättar både före och efter en graviditet är mer än välkomna att få i julklapp.
  • Butiken i fråga har en bra sortiment som ingen som letar julklapp till gravid bör missa.
  • Överraska med något som kvinnan absolut inte kan förvänta sig att få.