Projektbeskrivning

julklappar frukt och svamp

Tork för både frukt och bär

Banan, kiwi, jordgubbar, kantareller, blåbär och andra bär och frukter går att torka i den här praktiska torken. En julklapp som passar ge till den som gillar nyttigt godis, som dessutom gärna gör sitt goda själv. Inga mysko tillsatser utan endast bär, frukt och svamp. Varför inte göra egen müsli med lyxiga ingredienser?

Gillar mormor, farmor eller mamma vara ute i skogen och plocka alla dess läckerheter så är en tork som gjord att ge henne. Äpplen, hallon, blåbär och så vidare är ju inte säsong just nu men till nästa höst så kommer torken säkert komma väl tillhands.

Timern på maskinen är justerbar och kan hålla en temperatur på 35-70 grader. I den medföljande manualen så står rekommendationer på vilka grader och torkningstider för olika livsmedel. Alternativt om du väljer att leta på en passande bok som beskriver hur det torkas på bästa sätt.

  • En drömjulklapp till alla som gärna gör egna godsaker och läckerheterna som skogen och landet bjuder på.
  • Perfekt tork att börja med att upptäcka hur enkelt det är att torka frukt, bär och svamp.
  • Du kan alltid fråga om du får prova att torka det du själv plockat.
Skaffa julklappen här (bagarenochkocken)