Vinylfigurer från Fortnite 2021

Fortnite adventskalender 2019Sedan 2017 är ett spel aning mer populärt än många andra. Det är såklart Fortnite vi har i tankarna, och vilken succé spelet har blivit på relativt kort tid. Under hela sex år utvecklades spelet och det är ingen överdrift att de åren var välinvesterad tid.

Fortnite har till och med sin egen valuta i spelet, som fått namnet V-Bucks. Men det har du förmodligen mer än bra koll på redan när du är intresserad av att skaffa fortnite adventskalender 2021? Just denna modell innehåller små vinylfigur av kända karaktärer från spelet. Något som barnen kan leka med långt efter advent är över. Visst kan det vara en god idé att slita sig från skärmen ibland?

Letar du efter en adventskalender till barnet som älskar spelet Fortnite så kan du sluta leta, här är den! Klipp till på ett exemplar så länge det finns några kvar. Risken finns att Fortnite-kalendrarna säljer slut många veckor innan första luckan skall öppnas.

En liknande adventskalender finns med Harry Potter. Det är bara för dig att välja den som du tror ditt barn skulle uppskatta mest av allt.

  • Det ultimata valet av adventskalender till alla barn som älskar Fortnite.
  • Kan vara svår att finna i Sverige så klipp till på ett exemplar genast om de fortfarande finns kvar.
  • Se även alla andra tips på adventskalendrar till barn genom att klicka på taggen här nedan.