Gör donuts på minuter

Det räcker att kolla på bilderna för att känna att suget att ha en sådant här våffeljärn. Varför ge bort den som julklapp så att säga!? Okej vi får släppa Mini Donut Maker, som den heter, och låta den lyckliga gottegrisen få den som julklapp. Sajten är ju trots alla en julklappssida och då är det meningen att vi ska ge bort julklapparna, eller?

Det är verkligen superenkelt att använda den här maskinen. Gör smeten och häll i så gräddar järnet upp till sju munkar åt gången. Är julklappen till den erfarna efterrätt- och fikaexperten så finns förhoppningsvis ingredienser hemma för att kunna grädda ett gäng munkar redan på julafton. Vill du vara riktigt säker så ge även bort några nödvändiga livsmedel. Recept på vad som behövs finns hos butiken som säljer denna smarriga julklapp.

Apparater för att göra goda efterrätter är julklappar vi gillar. Till exempel sorbetmaskinen är också omtyckt. Ger du någon av dessa maskiner så kommer du med största sannolikhet även bli bjuden på något smarrigt inom en snar framtid.

  • Smidigt våffeljärn som kan grädda upp till sju munkar i miniformat åt gången.
  • Julklappen passar att ge till alla som älskar fika och efterrätt.
  • Priset på 249 kronor tycker vi känns väldigt bra.