Startkit för att komma igång med Bokashi

BokashiHinkar, kompostströ, doseringsmått, kärl och verktyg för att platta till. Det är allt som ingår i julklappen Bokashi startkit. Komposttekniken har under de senaste året fått en rejält uppsving och allt fler väljer att ta hand om sina egna matrester. Hemligheten med Bokashi är att komposthinken är lufttät och kan med fördel används för inomhusbruk. Slipp illaluktande dofter och gör jorden i landet en tjänst. Den sista nedbrytningsprocessen sker ute då matresterna förvandlas till näringsrik jord.

På hinken finns en kran för att tappa ur vätskan. Bland vätskan från Bokashi med vatten och vattna dina växter med en näringsrik blandning.

Är det julklapp till den som alltid sopsorterat och är extremt noga med att bananskalen hamnar i kompostpåsen? Ta det hela till en ny nivå med Bokashi.

Ett julklappstips som även det passar bra att ge till personen med miljötänk är bärkassen i tyg. För extra känsla så kan du välja vilket namn som ska stå efter texten “världens bästa”. Väl värt att kolla in. Vem vet kanske ger du bägge julklapparna?

  • Att börja med Bokashi är enklare än vad vi kan tro och är något som alla kan göra.
  • Att dra ett litet strå till stacken blir stora effekter om många gör det.
  • Julklappen passar bra att ge till alla som har ett starkt miljötänk och vill göra så mycket som möjligt för miljön.