Shaker i luktresistent plast

smart shaker i julklappVid en första anblick så kan en shaker tyckas vara en billig och tråkig julklapp. De brukar ju följa med i var och varann beställning från de största onlinebutikerna som säljer kosttillskott. BlenderBottle är dock aning lyxigare än övriga shakers på marknaden just nu. Lukten av att ha glömt skölja ur sin shaker är alla som använder sådana förmodligen väl bekant med. Usch och fy säger vi bara! Plasten på BlenderBottle Pro32 är luktresistent vilket innebär att den kan vara drömjulklappen till alla som dagligen blandar kosttillskott i en shaker.

Visst är denna julklapp dyrare än en “vanlig shaker” men oj vad glad träningsfantasten kommer bli. Ett problem har fått sin lösning. Inte nog med att shakern är luktfri den har även andra smarta funktioner som en boll i rostfritt stål inuti. Den motverkar att klumpar blir kvar från proteinpulvret eller vilket kosttillskott som nu blandas.

Vi älskar innovationer och instämmer du så se till att klippa till på en sådan här julklapp till dig själv också.

  • Äntligen finns en shaker som har luktfri plast. En väntat innovation inom träningsvärlden och alla som använder kosttillskott.
  • Många olika färger att välja bland och priserna ligger runt 160-200 kronor.
  • En spännande och välbehövlig julklapp till den som brukar använda vanliga shakers.

Kolla även andra shakers hos