Projektbeskrivning

Yankee Candle adventskalender 2022 - Julkalender doftljus

Väldoftande ljus – Yankee Candle doftljus adventskalender 2022

Om vi skulle ranka vilken kalendern som kommer värma absolut bäst till advent så skulle det förmodligen vara Yankee Candle adventskalender 2022. Inte konstigt val va? Den innehåller ju 24 doftljus som kommer ge både värme och en härlig doft. Tänk känslan att kunna tända ett nytt ljus varje dag vid frukosten. Då varje litet ljus har en brinntid på cirka 4 timmar så kommer det vara gott om stearin kvar för att även elda på doftljuset från Yankee Candle på kvällen.

Är det en adventskalendern till den som gillar ljus och mys överlag du söker efter? Yankee Candle adventskalender 2022 känns som ett givet val, eller hur? Det går att diskutera om doftljuskalendern behöver kosta så mycket som 699 kronor, men märket är världens största inom kategorin doftljus och har ljus av hösta kvalité.

Se även vårt julklappstips på Yankee Candle. Perfekt att följa upp med till den som fått den här varma adventskalendern med doftljus.

  • Den mysigaste adventskalender 2022 är förmodligen den som är fylld med 24 doftljus från Yankee Candle.
  • Oerhört populär tidigare år så se till att skaffa era exemplar av Yankee Candle adventskalender 2022 redan idag.
  • Se flera tips på kalendrar genom att klicka på taggen här nedanför.
Skaffa adventskalendern här (coolstuff)
Skaffa adventskalendern här (livehome)
Skaffa adventskalendern här (parfymonline)
Skaffa adventskalendern här (Eleven)
Yankee Candle Book - 2020 adventskalender & julkalender med doftljus

Adventskalender med stora doftljus – Yankee Book

Önskar ni en annan variant av Yankee Candle kalender så ta en närmare titt på den som kallas “Advent Book”. Där ligger fokuset på större doftljus från Yankee Candle och ni får även en ljuslykta att ha doftljusen i. Ett intressant alternativ till den första adventskalender från dem, eller hur?

Eller varför inte kombinera de bägge adventskalendrarna för att maximera mysig med levande ljus på ett sätt som aldrig förr!?

Skaffa adventskalender här (parfymonline)
Skaffa adventskalender här (Livehome)
Skaffa adventskalender här (Åhléns)