Tekalendern 2023 - NABO te adventskalender

Adventskalender med te – Populär te-julkalender från Nabo

Äntligen är den här, dagen då du kan lägga vantarna på den mest efterlängtade teakalendern för säsongen. Lizette Andersson och Sofie Thunman har för årets upplaga noggrant valt ut 24 exceptionella, ekologiska tesorter för att du ska kunna njuta av en ny smakupplevelse varje dag från 1:a december ända fram till julafton. Och låt oss vara ärliga, finns det något bättre än en värmande kopp te när det regnar och blåser utanför fönstret? Med tanke på att det ofta är just sådant väder i december, kommer denna te-adventskalender att vara som en varm famn att krypa in i.

Om du har haft nöjet att uppleva någon av deras tidigare adventskalendrar, oavsett om det varit te eller kaffe, vet du redan att du kan förvänta dig en produkt av högsta kvalitet. Årets design håller, precis som tidigare, en oerhört hög estetisk standard och lyfter hela upplevelsen till en ny nivå. Vi rekommenderar att du köper denna ögongodis av en kalender i god tid före första advent. Placera den som en dekorativ förebild i hemmet och känna hur förväntan sakta bygger upp inför varje kopp te du kommer att brygga.

Om du är av den jämförande typen och vill utforska andra alternativ innan du bestämmer dig, kan du med fördel ta en titt på alla andra te adventskalendrar som exempelvis English Tea Shops tekalender. Men oavsett vilken du väljer, kommer dessa adventskalendrar att ge dig smakfulla stunder och många skäl att se fram emot varje ny dag i december.

  • Vi skulle vilja påstå att det inte är någon tvekan att denna te-adventskalender är den som är mest efterfrågad i Sverige.
  • Lyxig känsla på både design och smaker.
  • Perfekt att ge till alla du känner som en tidigt julklapp.