Projektbeskrivning

MyMuesli Grötkalender 2022 - Adventskalender med gröt

Adventskalender med gröt – Från Mymuesli 2022

Havregrynsgröt är för många en självklar start på dagen. Kanske lika självklar som att öppna sin adventskalender under advent. Varför inte göra slag i saken och kombinera dessa två självklarheter? Skaffa en grötkalender från MyMuesli som är fylld med smaksatt gröt! Fina smakkombinationer som gör att det är lätt att gå ur sängen för att upptäcka vad dagens gröt-lucka bjuder på.

Varför ska du välja en grötkalender till advent 2022? Därför att kalendern bjuder på 15 olika grötsmaker där många favoriter återfinns. En bra kombination av juliga smaker tillsammans med klassiska varianter i väldigt god havregrynsgröt. Eftersom priset endast är 700 kronor så bli varje grötfrukost relativt billig. Strax under 30 kronor för en kickstart av dagen. Vilket gör sig extra bra under kalla och mörka december.

Letar du efter en frukost adventskalender men känner inte att just grötvarianten är något? Då erbjuder märket MyMuesli även en liknande muslikalender. Utmärkt att ge till mamma, flickvän eller varför inte syrran.

Låt advent 2022 gå i grötens tecken och unna dig själv eller någon nära en lyxig grötkalender!

  • Bästa grötkalender 2022 är utan tvekan den från MyMuesli.
  • Adventskalendern som ger en bra start på dagen med en rejäl grötfrukost.
  • Missa inte alla andra tips på adventskalendrar 2022.
Skaffa grötkalendern här (coolstuff)