Adventskalender vuxna

Sidan ger en snabb överblick på några av de mest eftertraktade adventskalendrarna till vuxna 2021. 

Adventskalendrar 2021 – För vuxna kvinnor & män

Vi har märkt av en svepande trend över landet på hur adventskalendrar för vuxna ökar drastiskt. Eftersom antal kalendrar aldrig varit flera så är det enkelt att hitta en god, rolig eller spännande adventskalender 2021. Är man vuxen så värderas en bra start på dagen. Därför är muslikalendern, grötkalendern och marmeladkalendern extra populära hos den vuxna befolkningen. Säg den som inte skulle må bra av att prova en ny smak på musli av högst kvalité så att säga?

Till de vuxna kvinnorna står smink, hudvård och alla adventskalendrar med skönhet väldigt högt i kurs. Rituals adventskalender är kanske den som är allra mest eftertraktad, eller i vilket fall en av kalendrarna. Även Biotherm och Lumene är två toppkandidater på skönhetskalender till vuxna som ligger i prisklassen strax under 1000 kronor. Att ge sina föräldrar en adventskalender för vuxna 2021 är ett fint sätt att visa omtanke. När mörkret faller på så är all extra kärlek varmt välkommen i den kalla vintern.

Givetvis är vi vuxna även sugen på något gott. Det finns en rad adventskalendrar som får det att vattnas i munnen. Te, kaffe, godis av finare sort är typexemplet på populära kalendrar som passar ypperligt att ge bort till vuxen.

Se några av våra bästa tips på adventskalender vuxna nedan. Önskar ni se samtliga adventskalendrar 2021 för vuxna och barn så se samlingssidan. Där finns även mängder av kategorier som chokladkalendrar, lakritskalendrar, erotiska adventskalender och så vidare.

2021-11-21T12:44:20+02:00

Chokladkalender med foto

En adventskalender med choklad där det är du som valt fotona. En klockren överraskning till partnern, föräldrarna, syskonen, kollegan eller vännen. Beställ i god tid.

Foton hamnar på chokladen!

Till butik
2021-11-14T15:38:52+02:00

Grötkalender

Godaste gröten ni någonsin njutit av under advent levereras i grökalendern från MyMuelsli. Bättre start på dagen är svårt att få! Kalender till alla som älskar gröt.

Till butik
2021-10-20T11:49:34+02:00

Ölkalender

Vill du göra en egen ölkalender? Här är grunden för att få till en härlig adventsstämning med många goda ölsorter!

Till butik
2021-10-19T16:23:03+02:00

Pusselkalender

Nu har det kommit an adventskalender som är ett 1000-bitars pussel. Pusselkalendern ger ett avkopplande tidsfördriv, vilket kan vara välkommet när det vankas juletider.

Till butik

Sprid tipsen på adventskalendrar för vuxna så fler får en mysig advent.

Bra utbud av adventskalendrar – Fråga vuxna om önskemål

Förr om åren var det enklare att skaffa adventskalender åt vuxen. Nu för tiden så kryllar det av kalendrar av alla dess slag! Erotiska vuxenleksaker, gourmetvingummi, exklusiv choklad. Så vilken adventskalender ska du välja till vuxna? Eftersom kalenderområdena är så många är det första du kan göra att fråga om önskemål. När inriktning på vuxen-adventskalendern är klar är det betydligt lättare att välja rätt adventskalender.

Oftast är partnern eller föräldrarna som är den vuxna som ska få kalendern. Beroende på hur länge ni varit tillsammans och hur nära du står dina föräldrar är det olika lätt att veta vad dom önskar. Det finns dock en nackdel med att fråga. Efter frågan så räknar de med att få en adventskalender 2021. Då uteblir det största överraskningsmomentet så fungera verkligen om du inte kan finna rätt adventskalender utan att blotta dina visioner. Hör med mamma om vad pappa skulle kunna vilja ha, och tvärsom. På så vis kan du hålla dina planer på adventskalender lite hemliga.

Du glömmer väl inte att skämma bort dig själv med en vuxen adventskalender?

  • Vissa adventskalendrar för vuxna är populärare än andra. Agera i god tid innan första advent så ni är säker på att få just de kalendrar som önskas mest av allt.

  • Se till att kalendrarna är aktuella för 2021 och inte består av gammalt te, godis eller vad än kalendern innehåller.

  • Julklappen.se arbetar ständigt med att uppdatera sidorna med tips för att vara Sveriges mest kompletta guide för att hitta adventskalender 2021.