Stunder i advent 2023 - Adventskalender med noveller
Stunder i advent - Adventskalender med böcker till vuxna

Adventskalender från Novellix – Småböcker till advent 2023

Om du är typen som föredrar att fira “riktiga adventsdagar” och öppna kalenderluckor enbart på söndagarna, så har vi här en unik tekalender som verkligen förhöjer stämningen. I denna speciella adventskalender finns det inte bara te av högsta kvalitet, utan även fyra noga utvalda noveller att förlora dig i. Tänk dig att sätta dig ner med en ny berättelse varje adventssöndag, samtidigt som du njuter av en kopp utsökt te. Det är att uppleva advent på ett helt nytt, och mycket sofistikerat, sätt.

Det kan säkert diskuteras om en kalender med endast fyra luckor verkligen kan kallas en “riktig adventskalender”. Men det gör den också till en utmärkt gåva för de i din närhet som kanske inte är så förtjusta i traditionella adventskalendrar. Kanske har mormor och morfar eller farmor och farfar tidigare tackat nej till sådana kalendrar? Här har du ett kreativt alternativ som gör det svårt för dem att säga nej. Ett smart sätt att introducera en ny tradition utan att trampa någon på tårna, skulle man kunna säga.

För dig som känner dig extra inspirerad av tanken på tekalendrar, rekommenderar vi vår omfattande guide över alla tekalendrar för år 2023. Där kan du enkelt och effektivt jämföra olika alternativ för att hitta den tekalender som bäst matchar dina önskemål och behov.

  • Annorlunda tekalendern som endast öppnas och avnjuts under fyra tillfällen.
  • Bra adventskalender att ge henne eller honom som absolut inte önskar sig en traditionell sådan.
  • Stunder i advent kommer säkert bli populär så klipp till på ert exemplar så snabbt som möjligt.