Cartwright & Butler lyxkalender 2023

Om du är på jakt efter en adventskalender som tenderar det konventionella och faktiskt erbjuder en gourmetupplevelse, så är Cartwright & Butler Adventskalender 2023 utan tvekan det ultimata valet. Denna lyxiga kalender är inte bara en samling av små smakprover, den är en smarrig upplevelse av rikligt proportionerade delikatesser som enkelt kan förgylla ens vardag.

Kalendern innehåller en mångsidig blandning av gourmetartiklar, från utsökta godissorter och kakor till gourmetmarmelad och teer av högsta kvalitet. Varje lucka är en portal till en ny kulinarisk äventyr, med en total nettovikt av imponerande 4,5 kilogram, vilket gör det tydligt att ingen kompromiss har gjorts när det gäller kvantitet eller kvalitet.

Bröderna Terry och Tony Arnett representerar den femte generationen i det brittiska familjeföretaget Cartwright & Butler, som har sitt ursprung i Yorkshire och har över 115 års tradition av gastronomisk excellens. Trots att tiden har förändrats avsevärt sedan företagets grundande, har passionen för utsökta livsmedel inte bara förblivit konstant, utan faktiskt blomstrat. Företaget prioriterar smakupplevelse över allt annat, och är engagerade i att skapa de mest smöriga, krämiga och krispiga delikatesserna som möjligt.

Vi är övertygade om att din partner, förälder eller någon annan nära och kär kommer att vara överväldigad av glädje och tacksamhet vid mottagandet av denna unika och rikt utrustade julkalender från Cartwright & Butler 2023. Det är inte bara en adventskalender, det är en månads lång gastronomisk resa.

  • En av 2023 års absolut lyxigaste kalendrar som består av delikatesser i absoluta världsklass.
  • Få kalendrar i lager antar vi så det är smart att klippa till redan idag om den känns aktuell att ge bort.
  • Dela gärna vår sida med tips på adventskalendrar i sociala medier. Tusen tack för du tar dig tid!