Julkalender till män - Chips adventskalender 2023
Pringles adventskalender 2023 - Julkalender med chips

Julkalender med Pringles chips

När december rullar in är det ofta förknippat med kakor, glögg och lussebullar. Men låt oss vara ärliga, alla har vi vår egen lilla last, och för många av oss (inklusive mig själv!) är det något så underbart som chips. Så varför inte kombinera det bästa av två världar och fira in julen med en Pringles adventskalender?

Ja, du läste rätt. Det här är inte en vanlig choklad- eller leksakskalender. Detta är en kalender som fyller varje dag fram till jul med en liten burk Pringles-chips i olika smaker. Tänk dig att vakna upp varje morgon och veta att bakom den där lilla luckan väntar en smakexplosion.. från klassiska “Original” och “Sour Cream & Onion” till mer äventyrliga smaker som “Hot & Spicy” eller “Salt & Vinegar.”

Fördelar? Där finns det gott om. För det första bryter en Pringles adventskalender normen och erbjuder en unik nedräkning till jul, vilket kommer att vara ett samtalsämne både på jobbet och i familjesammanhang. För det andra kan denna kalender vara en rolig och annorlunda present att ge bort till den där personen som “har allt.” Ingen kommer att förvänta sig en chipskalender, och det gör det hela ännu roligare!

En annan viktig fördel är att varje burk innehåller en lagom portion. Det hjälper dig att hålla chipsintaget under kontroll under en månad som annars ofta präglas av överdrifter (ja, vi tittar på dig, julgodis!). Och för oss som älskar att lyxa till det lite: tänk dig att komplettera din chipsupplevelse med en läskande dryck eller kanske till och med en liten ostbit.

Sammanfattningsvis är Pringles adventskalender för 2023 det självklara valet för den som vill krydda sin jul med lite salt och krispighet. Det är en perfekt balans mellan tradition och modernitet, mellan komfort och överraskning. Och kom ihåg: julen är till för att njuta, och med en Pringles adventskalender blir njutningen krispigare än någonsin!

  • Butiken som säljer Pringles-kalendern med chips är en mästare på adventskalendrar överlag.
  • Gillar du sajten Julklappen så dela gärna oss i sociala vänner så även dina vänner hittar kalendrar och julklappar på nätet.
  • Skaffa i god tid då vi tror Pringles julkalender kan sälja slut snabbt.