Kaffekalendern 2023 - Nabo kaffe adventskalender

Vacker kaffe adventskalender – Från Nabo 2023

Denna exklusiva kaffe-adventskalender är verkligen något utöver det vanliga, och det är inte svårt att förstå varför den rankas som en favorit bland kaffeentusiaster. Varje lucka avslöjar 21 gram malet kaffe av högsta kvalitet, tillräckligt för att brygga upp till tre generösa koppar. Det unika med detta urval är att all rostning sker på svensk mark, och den totala vikten av denna gourmet-upplevelse överstiger ett halvt kilo.

Varje portion är inte bara utsökt men också estetiskt presenterad. Dessutom innehåller kalendern ett informativt häfte där du kan fördjupa dig i de olika kaffesorternas proveniens och smakprofiler.

Söker du den perfekta adventskalendern för den inbitna kaffeälskaren i ditt liv? I så fall är Lizette & Marie’s klassiska kaffekalender ett utmärkt alternativ, även om den prislappen är något högre jämfört med Kahls kaffekalender. Vi rekommenderar att du jämför dessa två fina val innan du fattar ditt slutgiltiga beslut. Eller varför inte skämma bort dig själv med båda och genomgå en personlig smaktest?

När det kommer till 2023 års upplaga av Nabo kaffe-adventskalender, kan du förvänta dig en utsökt blandning av 10 återkommande favoritsmaker kompletterat med 14 spännande nykomlingar. Så, hur många exemplar planerar du att investera i? Och glöm inte att utforska hela utbudet av kaffekalendrar för 2023 för att verkligen se alla alternativ som står till ditt förfogande.

  • Kaffeadventskalendern är numera en klassiker som många väljer att skaffa år efter år.
  • Stilren förpackning och utsökt kaffe är två huvudingredienser som givet just denna adventskalender en bra framgång.
  • Bra mix av kaffe i olika smaker gör att möjligheterna att upptäcka nya favoriter är stora.