Om sajten julklappen.se

Julen och att ge varandra julklappar är en många av oss ser fram emot med glädje. En härlig, och inte minst väldigt mysig, tid på året. Tidigt på hösten så kan vi se butiker tjuvstarta med julförberedelserna. För att hitta bra julklappar på nätet så är vägledning välkommet, inte sant?

Idén till sajten kom till efter julen 2018. Det kändes som en riktigt bra och heltäckande sajt med julklappstips saknades på nätet. Vårat fokus har från första raden varit att ge en bred överblick av kvalitativa tips på julklappar som är utvalda från några av Sveriges främsta e-handlare. Många hundra julklappstips på en och samma sida gör att möjligheterna att hitta rätt julklapp ökar.

För många av oss så kan det här med att skaffa en fin julklapp vara väldigt tidskrävande. Genom att scrolla igenom kategorierna som är fyllda med julklappstips så kommer dina beslut på vilka julklappar som är aktuella bli betydligt lättare.

Bästa klapparna från de bästa butikerna

I dagsläget så samarbetar vi med ett 50-tal butiker online. Från var och en dessa e-handlare så plockar vi ut de julklappar som vi tror kommer gå hem hos den stora massan. Guldkornen blir serverade med andra ord. En stor kvantitet gör att du enkelt, snabbt och säkert kan skaffa en bra överblick på vilka julklappar som känns aktuella att lägga i julklappssäcken i år.

Varje julklappstips har några passande taggar. Indelningen är bland annat kategori, till vem julklappen känns passa att ge, prisklass och så vidare. Även butiken den kommer ifrån är taggat. Så det är lätt att se vilka andra julklappar vi valt ut från just din favoritbutik. Kanske kan det vara aktuellt att skaffa flera julklappar samtidigt?

Har du en e-handlare som gärna skulle vilja bli sett här på Sveriges största sajt med julklappstips? Skriv gärna till oss genom att använda formuläret lägst ner på sidan.

Frågor och ersättning

Först och främst så spelar du ingen som helst roll för dig som konsument om du handlar via julklappen.se eller direkt på e-butiken. Priset blir detsamma för dig. Vi tjänar pengar genom att förmedla köp till respektive butik. För varje köp som görs när ni klickar vidare från julklappen så erhåller vi en liten procent från den e-butik där köpet genomförs.

Genom ersättningen kan vi försätta att utveckla hemsidan och göra den ännu bättre med flera julklappstips. Sajten deltar i ett antal affiliate-reklamprogram som är utformande för att ge hemsidor likt denna en chans att tjäna pengar genom försäljning.

Har du frågor om julklapparna i sig så ställ dina frågor direkt till butiken. Vi sitter inte inne på några produktbeskrivningar och kan inte ge svar hur respektive julklapp fungerar.


Tack så mycket för ditt besök och hoppas ni gillar sajten,

Niklas och övriga som gjort julklappen.se