Egen adventskalender med öl - ölkalender 2023 - öljulkalender
Ölkalender
Ölkalender 2023 - Att fylla själv

Fixa enkelt med egna öl – Bästa ölkalender 2023

Ingen kan ha missat vilken uppsving adventskalendrar fått de senaste åren. De finns med godis, smink, leksaker och så mycket mera. Att göra sin egen ölkalender är också populärt, inte minst bland männen. Välj ut 24 stycket flaskor öl av gamla favoriter blandat med heta nyheter. Innehållet är klart men hur ska ni göra för att fixa adventskalendern? Det är enkelt, ni klickar i den här gör-det-själv ölkalendern!

Denna adventskalender är lika god att göra till sig själv som att ge bort. Är brorsan, pojkvännen eller pappa som tokig i öl? Vi antar att en adventskalender med öl skulle vara det optimala önskemålet, om han själv får välja.

Känslan med en adventskalender är viktigt. Den här vikbara kartongen ger just den där rätt adventskänslan. Ett alternativ är att köpa klisterlappar med nummer och sätta på ölen. Eller du kan skriva lappar med nummer själv för den delen.

Se även vår sida där vi tipsar om hur du ska tänka när det är dags att göra en egen öl julkalender 2023.

Mixa sorter öl i adventskalendern

Ett tips är att försöka få till en bra mig av julöl, lager, IPA och andra sorter som kan tänkas smaka gott i advent. Att öppna dagens lucka tidigt på morgonen är också en rekommendation. På så sätt kan ölen från dagens lucka på adventskalendern sättas in i kylen, och avnjutas kall senare under dagen.

Julklappstips till öldrickaren har vi gott om här på julklappen.se. Vad tror du om att ge ett set för att brygga eget öl? Totalt ger julklappen 5 liter öl efter en vecka. Så är personen snabb kan han eller hon bjuda på egengjord öl redan till nyårsafton.

Vilken adventskalender kommer ni mer slå till på 2023? Se sidan där vi samlar över hundra av årets bästa adventskalendrar. Tipsen på kalendrar är för både henne och honom, oavsett ålder.

Bra adventskalender öl

  • Förmodligen den mest praktiska kalender för alla er som vill göra en egen ölkalender.
  • Adventskalendrar bara ökar i popularitet för varje år som går, för både vuxna och barn.
  • Satsa på 50 cl öl och ölkalendern kan mycket väl delas med din partner.

Hitta även egen ölkalender hos;