upplevelse julklapp 2020

Biobiljetter i julklapp

Klicka i ett värdebevis som innefattar två stycken biobiljetter samt en mellanmeny med popcorn och läsk. Ett enkel men ack så uppskattad julklapp hos såväl vuxna som barn. SF biografer visar alltid de bästa biograffilmerna som produceras, så förr eller senare kommer det en film som “man bara måste se”. Runt jul och vintern överlag så känns det som det kommer extra mycket stora filmer. Det är biosäsong så att säga!

Julklappstips som kan passa att ge till barnen eller varför inte till barnbarn? Datumet och sällskap väljer mottagaren själv så det enda du behöver göra att att överräcka värdebeviset. Det räcker att skriva koden på ett fint julkort om du tycker det blir för opersonligt att skriva ut dokumenten eller skicka direkt till mottagarens mejl.

Är du företagare som funderar på julklapp till dina anställda? Klipp till på ett gäng sådana här paket och julklapparna är fixade. Även ett utmärkt val av julklapp till par som gärna går ut och myser tillsammans.

  • Biobiljetter får ses som ett bergsäkert julklappstips som passar att ge alla som inte tackar nej till att se spännande film på en biograf.
  • Då det är två biljetter så fungerar även julklappen att ge till sin son eller dotter med respektive.
  • Slå till på ett gäng värdebevis och ge som en stor julklapp till hela släkten. Då blir det av att ni går och ser en rolig film tillsammans.