Julklappar till skidfantasten

Julklappstips till skidåkarenMånga skidanläggningar runt om i Sverige öppnar lagom till julen. Många härligare månader i skidbacken ligger framför alla oss som är skidfantaster! Letar du sista minuten julklapp till skidåkaren? Då är några nummer av tidningen Åka Skidor som klippt och skuren.

Tidningen varvar produkttester på slalomskidor av alla dess slag tillsammans med tips på resmål. En toppentidning helt enkelt som vi inte tycker någon skidåkare ska vara utan.

Inte nog med all lärdom och information som Åka Skidor ger. Det är främst för alla härliga skidbilder vi älskar den här tidningen. Att se en pistad nedfart där manchestern ligger helt fräsch gör vilken skidåkare som helst oerhört sugen på att få ge sig iväg till skidbacken. För att inte tala om lössnö i mängder.

Vad tror du om att ge julklappen tillsammans med ett på snygga skidglasögon? Glöm inte heller skidhjälmen. Finns ingen bra sådan så är det absolut ett julklappstips vi tycker du ska kolla in närmare.

  • Skidåkarnas tidning heter Åka Skidor och kommer garanterat bjuda på väldigt mycket motivation.
  • Tidningar är en omtyckt sista minuten julklapp så kolla in alla julklappstips vi ger på tidningar genom att klicka på taggen.
  • Julklappen passar extra bra att ge till den som har en skidsemester inplanerad till senare i vinter.