Escape room julklapp till kompisgänget

Escape Room till kompisgänget

Att ge sig på Escape Room innebär att med hjälp av olika ledtrådar rymma från rum. Rolig julklapp som kan vara det klockrena valet att ge till ett större kompisgäng. Max 6 personer på ett värdebevis så är ni flera är det bara att klicka i flera stycken. Även ett finfint val av julklapp till familjen. Ni gör något ihop och testar hur pass bra “teamet” jobbar tillsammans. Det hela går på tid så det gäller att tänka rejält, och snabbt.

Julklappstips på upplevelser har vi gott om här på julklappen.se. Middag, provning, massage, sportbil och väldigt mycket mer att uppleva. Kolla in tipsen om du är sugen på att ge någon ett minne för livet.

  • Kompisgänget kommer få bekänna färg genom att lösa ett antal ledtrådar på tid.
  • Gör julklappen till en heldag med middag och fest också. Låt Escape Room bli starten på en lång dag.
  • Rolig och skrämmande julklapp på en och samma gång.

Spelet Escape Room

Escape room spelEtt roligt spel som det gäller att lösa matematiska problem, gåtor och pussel. Precis som det verkligen Escape Room ni gör tillsammans. Hänglåset är i plast och totalt finns 16 olika pussel att klura ut.

Varför inte slå till på bägge julklapparna? Då kan ni börja och “värma upp” med spelet innan det är dags att bli inlåsta i rummet. En utmaning att bita i för er alla då spelet innehåller 256 olika kombinationer.

Missa inte heller vår sida där vi samlat alla julklappstips på spel. Allt från sällskapsspel till konsoler till de som älskar tv-spel- Alla julklappar inom spel så att säga.

Spelet finns även hos;