Lyxigt rakset – Julklapp till gentleman

En rakhyvel i all ära men majoriteten av dem är inga skönheter. Annat gäller när vi tipsar om exklusiva rakset från märken som Benjamin Barber, Acqua di Parma, Truefitt & Hill med flera. En lite finare julklapp när vi är i kategorin rakning. Rakhyveln och rakborsten kommer göra det till en fröjd att raka sig för gentlemannen som kräver det bästa. Prisnivån på majoriteten av rak-seten

Det kommer bli en hyvel som gärna får stå framme så att gästerna kan låta sig bli imponerad av produkten. En accessoar till badrummet så att säga. Att vårda sitt skägg å ett bra sätt kräver produkter av högsta kvalité. Designen på seten är verkligen iögonfallande och det går i det närmsta garantera att mannen som är mån om sitt yttre kommer uppskatta den här julklappen. Julklappstips som är bra till pappa tro?

Önskar du göra din klapp mer ännu lyxigare så kolla in övriga produkter under rakning. Som till exempel: Pre-Shave, rakskum, raktvål, rakgel och Aftershave. Har han mycket skägg så är även skäggolja ett julklappstips som kan vara passande att överväga.

Julklappens snabbfakta;

  • Exklusiva och stiliga rakset är en fin julklapp till mannen som är mån om sitt yttre.
  • Prisnivån på de flesta julklapparna inom den här kategorin ligger på mellan 1000-2000 kronor.
  • Stora möjligheter att bygga på julklappen genom att även köpa kringprodukter som after-shave och liknande produkter.