Heta julklappar från Chili Klaus

Ni vet en sån där brännande känsla som kan uppstå så du inte vet vart du ska ta vägen efter att ha ätit något starkt? Ta den känslan och dubblera den ett par gånger för vissa av Chili Klaus heta produkter lever verkligen upp till namnet. Claus Pilgaard, som är hans riktigt namn, är en man som blivit känd genom att åka jorden runt och prova chili. Ofta provar han chilin tillsammans med kända personer, och har på så sätt fått ett väldigt stort genombrott. Hans kanal på Youtube har över 100 000 följare och hans videos har setts av miljontals besökare.

Hett tips på julklapp pappa, morfar eller brorsan? Säg dock till dom att det är värt att kolla vilka olika “vindestyrke” de olika chili-produkterna har. Börja lite försiktigt och känn efter vilken nivå som känns okej, så inte hela julafton blir förstörd!

En het julklapp som sagt, som passar att ge den som gillar utmaningar (och stark chili). Får att få ännu mer känsla i julklappen så kanske det kan sitta fint med ett par kalla öl till chilin? Eller chips?

  • En rekommendation är att välja Chili Klaus presentlåda att ge bort i julklapp då den innehåller lite av varje.
  • Är du osäker om personen som ska få din julklapp gillar chili så kan det vara en god idé att börja med en mindre produkt.
  • Perfekt att ge till hela familjen så kan ni utmana varandra vem som går högst i vindstyrka.

Här kan du finna bra utbud av Chili Klaus produkter.