Personliga strumpor - Med eget foto - Roligt julklappstips till vuxna och barn
Personliga strumpor - Roliga julklappar - Billiga julklappar

Unika julklappar – Där du väljer foto

Julklappstips som sticker ut och är riktigt bra är annorlunda tips. Tänk dig minen då bror, syster, pojkvän, flickvän eller någon helt annan fått syn på sina helt unika strumpor. Ett par strumpor där du valt foto! Visst är det designen som gör helheten av julklappen men även den goda kvaliteten med 98% polyester och 2% elastan kommer sticka ut. Trycket är dessutom stryktåligt och klarar av att köras i tvättmaskin.

Smakar det så kostar det är ett gammalt ordspråk. Och visst kan 249 kronor känns i överkant för ett par strumpor. Värt att tänka på är dock att det kommer bli en häftig julklapp som inte kommer glömmas bort i första taget.

Önskas billigare strumpor så är en adventskalender med strumpor ett klockrent val av kalender. Att kunna unna sig ett par nya strumpor varje dag är inget annat än ren och skär lyx. Ja inte personliga strumpor med eget foto då, men i alla fall. Väljer du en strumpkalender så kanske det kan vara en snygg final att överraska med ett par unika strumpor på julafton?

  • Rolig julklapp som helt säkert kommer bli en sådan där julklapp som inte kommer glömmas bort.
  • Stryktåligt tryck som dessutom klarar av tvättmaskinen är ett stort plus på de personliga strumporna med eget tryck.
  • Annorlunda, personlig och häpnadsväckande julklappar är bland de bästa.

Vart handlar du personliga strumpor billigast just nu?