Doftljus i julklapp

Att tända ett ljus sprider snabbt värma en mysig känsla i hemmet. Som gjort får juletider och det är ingen radikal gissning att vi tänder som allra flest ljus under december månad. Några ljus som vunnit allt mer popularitet är doftljusen. De finns i hundratals och åter hundratals och i diverse dofter där garanterat någon doft faller väl in hos dig. Vill du ge ett doftljus i julklapp men inte vet vilken doft som kommer uppskattas? Ta då bara ett doftljus som låter spännande för det är ytterst få produkter som doftar rent av dåligt. När det vankas jul fokuserar butikerna att köpa in juliga doftljus med julens dofter.

Prisklasserna varierar kraftigt och tro det eller ej men det finns så dyra doftljus som över 5000 kronor. En mer normal prisklass är runt 300 kronor och för den slanten brukar vi få en brinntid runt 50 timmar, så kostnaden per timme blir trots allt skapligt bra även fast totalpriset kan kännas saftigt för ett ljus.

Ett av våra populäraste julklappstips så klicka runt bland butikerna vi guidar till för att jämföra olika sorts ljus och priser.

Överväg detta med julklappstipset;

  • Att välj storlek kan vara det svåraste då de största brinner länge men kan uppfattas som något klumpiga och tvärsom.
  • Tänk till på vilka dofter du tror mottagaren av julklappen gillar och välj doftljus efter det.
  • Det finns även små “teljus” som passar i ljusstakar så det finns alltså stora möjligheter att låta doftljuset vara en del av en större julklapp.

Vart handlar du doftljus billigast just nu? Jämför butiker och spar pengar!