Projektbeskrivning

Muminkalender 2020 – Med samlarfigurer

En en magisk dal som kallas för mumindalen håller Mumin, Lilla My, Snusmumriken och alla andra starka karaktärer till. Och visst är det lätt att gilla Mumin? Frågar du barnen så kommer denna fantastiska saga helt säkert ligga högt upp i popularitet.

Mumin adventskalender 2020 ger 24 plastfigurer som kan ta plats på scenen. Kalendern kan nämligen bli en teaterscen och kommer ge utrymme för lek och fantasi. Ett bra val på adventskalender till barn 3-6 år och till och med ännu äldre.

  • Små figurer i plast är något som kommer ge glädje till andra perioder på året än endast advent.
  • Slå till på dina adventskalendrar i god tid då många kommer sälja slut tidigt.
  • Mumin är en omtyckt karaktär och en relativt säkert val av adventskalender till barn mellan 3 till 6 år.
Mumin adventskalender 2020

Mumintrollet fyller 75 år – Julkalender med mumin

I denna variant av Mumin adventskalender 2020 så finns förutom gamla klassiska samlarfigurer även fyra sprillans nya. Baksidan av adventskalendern blir till en spelplan och vi känner det här är den optimala muminkalendern till barn över 3 år. Spelet som kan spelas från och med dag fyra är en muminvariant av spelet Fia med knuff.

Spel är för övrigt en av de bästa julklapparna ni kan ge till hela familjen. Kanske speciellt om ni har små barn i familjen. Se alla julklappstips på spel för att få en bra överblick på vilka roliga spel vi rekommenderar i år.

Pixi adventskalender - mumin

Färgglada och spännande sagor – Mumin Pixi adventskalender

Om det inte är leksaker ni letar efter utan Muminsagor så är det kalendern från Pixi som gäller. Här finns 24 spännande sagor som går i ren och skär mumin-anda. En stund att se fram emot varje morgon eller kväll, beroende på när ni väljer att öppna er mumin adventkalender.

Pixi har även några andra populära adventskalendrar. Värt att kolla in innan ett beslut fattas om vilka adventskalendrar som ska köpas in 2020.