Adventskalendern för en snällare värld

Inför årets festliga decembermånad introducerar vi stolt ett tips på den allra snällaste kalendern: Snällkalendern 2023! Denna unika julkalender överskrider gränserna för traditionella chokladkalendrar, då den dagligen serverar dig en dos av värme och vänlighet. Bakom varje lucka väntar inspirerande handlingar av godhet, vilka är avsedda att sprida glädje och uppmuntran i vinterkylan.

December kan vara en tid av stress och rusning, men Snällkalendern 2023 påminner oss om de enkla gesterna som kan förändra någons dag. Kanske handlar det om att dela med sig av en överraskning, sända en varm tanke eller helt enkelt sträcka ut en hjälpande hand. Varje dag presenterar en ny möjlighet att lysa upp någons tillvaro med en tankefull gest.

Men Snällkalenderns värme sträcker sig bortom dess luckor. Genom ditt inköp stöder du direkt stiftelsen Friends, en organisation som aktivt arbetar mot mobbning och diskriminering. En del av kalenderns intäkter, närmare bestämt 50 kronor per såld kalender, går direkt till denna nobla orsak.

Dessutom är 2023 års upplaga av Snällkalendern prydd med illustrationer av den begåvade My Feldt, en dedikerad ambassadör för Friends. Kalendern är i A4-format med två utfällbara flikar, väger 75 gram, har en höjd på 30 cm, en ihopvikt bredd på 21 cm, och när den är utfälld mäter den hela 62 cm i bredd. Så, inte nog med att du sprider snällhet genom dina handlingar, du stödjer också en viktig orsak i processen.

Kanske är det en bra mix att ge snällkalendern tillsammans med en annan adventskalender till barn. Det finns gott om kalendrar med godis och leksaker till advent 2023.

  • Viktig kalender som gör gott och får barnen att fokusera på det snälla.
  • Kombinera adventskalendern med en roligare variant med godis eller leksaker.
  • Hjälp oss sprida information om Friends snällkalendern 2023 genom att dela sidan på sociala medier. Din hjälp kommer att hjälpa andra!